49-product_vloeren_marmoleum-header.webp

Marmoleum - EEN DUURZAME VLOER 

ZEER MILIEUVRIENDELIJK

Marmoleum is een natuurproduct gemaakt van onder andere lijnolie en kalksteen. Door de natuurlijke materialen is marmoleum, zelfs na jaren van trouwe dienst, biologisch afbreekbaar. Ook is een marmoleum vloer antistatisch, dit wil zeggen dat het relatief makkelijk is om deze stofvrij te houden. Wie allergieën heeft of gevoelig is voor de luchtwegen heeft er met marmoleum een interessante optie bij.

Naast duurzaamheid en milieuvriendelijkheid is een marmoleum vloer geluidsisolerend, zeer slijtvastmakkelijk in onderhoud en kan zonder problemen zware gewichten dragen over langere periodes. Denk hierbij maar bijvoorbeeld aan een zware kast of stoelen. Omdat het materiaal zeer slijtvast is, kan het ook op intensieve gebruikte ruimtes worden toegepast, bijvoorbeeld het dagelijks gebruik van een bureaustoel.

Op zoek naar een type vloerbedekking waar je zelf een beetje creativiteit kan toevoegen om een prachtig interieur te creëren? Dan is marmoleum een optie: het heeft een bijna onuitputtelijk kleurenpalet, wat zich ideaal leent voor designvloeren. Mogelijkheden genoeg om een eigen kleurontwerp te ontwerpen en leggen, en met de beschikbare motieven maak je er zeker iets origineels van. Een prettig alternatief als je bijvoorbeeld in een flat gaat wonen. 

 

product_vloeren_marmoleum-sfeer1
product_vloeren_marmoleum-sfeer2